Setiap sen dari sumbangan anda merupakan amanah buat kami

Agihan Bantuan Musim Sejuk Bersama Tuan Mansur

Shukran kepada Tuan Mansur, ahli keluarga serta rakan seperjuangannya kerana sudi turun bersama-sama kami dalam menghulurkkan sumbangan dan misi-misi kemanusiaan kepada anak-anak pelarian Syria di Bumi Jordan.

Sungguh, ini adalah budi yang sangat besar yang telah dituangkan kepada pelarian Syria di bumi Jordan. Tidak ada kata mahupun perbuatan yang dapat membalas jasa kalian semua. Hanya Allah tempat sebaik-baik pembalasan di atas sikap ehsan yang telah kalian infaqkan ini.

Rahmat Allah buat tuan/puan ,ahli keluaraga serta rakan seperjuangan semua. Moga segunung sumbangan dan selangit sifat mulia kalian ini ,menjadi satu titik pertemuan kita agar dikumpulkan di dalam syurga. Aminnn.

“Sesungguhnya Allah yang pantas menaikkan dan menurunkan harga, Dialah yang menahan dan melapangkan rezeki. Aku harap dapat berjumpa dengan Allah dan tidak ada seorang pun dari kalian yang menuntutku karena kezaliman pada darah dan harta.” (HR. Abu Daud no. 3451, Tirmidzi no. 1314, Ibnu Majah no. 2200. Tirmidzi mengatakan bahwa hadits ini hasan shahih. Al Hafizh Abu Thohir mengatakan bahwa sanad hadits ini shahih)

Kongsikan entri ini

Berita Terkini

MEAL REPORT: Mega Event Sekolah KITA
MEAL REPORT: Ubah Suai Infrastruktur PBACSM
MEAL REPORT: Klinik Medical Village 2.0